Snickerifirma Stockholm

Bygger & Projektleder

Vi hjälper er med allt från projektledning och totalentreprenad till finsnickeri och hantverk. Välkomna att kontakta Lövdals, er snickerifirma i Stockholm!

Snickerifirma Stockholm

Välkomna till Lövdals!

Ett byggföretag i Stockholm med spetskompetenser inom projektledning, totalentreprenad och finsnickerier. Vi utför flera olika entreprenadformer, planerar och genomför hyresgästanpassningar samt leveranser av specialsnickerier. Projektledning är något vi brinner för och är bra på, vilket också genomsyrar allt vi gör.

På vår snickerifirma i Stockholm har vi projektledare och snickare i egen regi, och våra samarbetspartners representerar samtliga yrkesgrupper för att att kunna leverera kompletta lösningar inom bygg, snickeri och projektledning. I huvudsak samarbetar vi med arkitekter, inredningsföretag, fastighetsbolag och flyttkonsulter, men även privatpersoner. 

Vi erbjuder olika entreprenadformer beroende på projektets specifika karaktär samt önskemål från beställare. Vi sätter stort värde på flexibilitet och är lyhörda inför just era önskemål. Kommunikation med snabb återkoppling samt att planera jobb så att de blir klara i rätt tid med högsta kvalité är lika naturligt som självklart för oss på Lövdals. 

Kontakta oss via mail eller telefon, alternativt kom in till vårt projektkontor så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er att förverkliga era visioner!Du kontaktar oss

Kontakta oss via mail eller telefon, alternativt kom in till vårt projektkontor.Vi tar fram ritningar

Baserat på era önskemål och behov återkommer vi med ritningar och offert.Vi renoverar

Det är dags för oss att utföra arbetet och göra era visioner till verklighet.Du blir nöjd

Grattis, ert projekt är nu slutfört och ni kan pusta ut och njuta av resultatet!

Snickerifirma Stockholm

Era byggprojekt startar hos oss

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska ro ett projekt i hamn, eller till och med vart man ska börja. Lövdals hjälper er med allt inom projektledning, totalentreprenad, hyresgästanpassningar och finsnickerier. Vi utför både små och stora jobb, där vi anpassar projektet efter era behov och önskemål. Hör av er till oss så berättar vi mer! 

Vad vi gjort

Utvalda projekt

20 +

År i branschen

12 st

Medarbetare

500 +

Kunder

43 st

Orter

Kom igång

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss så berättar vi mer!

Behöver ni hjälp med snickeri?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatoriskt