Snickeri Stockholm

Bygg & fastighet

Lövdals är mer än bara ett snickeri i Stockholm, vi är leverantörer av hyresgästanpassningar, totalentreprenader och renoveringar.

Snickeri Stockholm

Ro drömprojektet i hamn med Lövdals

Lövdals är mer än bara ett vanligt snickeri i Stockholm, vi är en leverantör. Vi sätter stort värde i flexibilitet och är lyhörda för era specifika önskemål. Förutom bygg och snickeri erbjuder vi även projektledning och samordning under bygg- och inredningsprocesser. Vi tillhandahåller högpresterande personal som håller ett stadigt grepp om projektet som helhet, men samtidigt är omsorgsfulla och noggranna med detaljerna. Låt oss ta hand om projektet från början till slut, så kan ni luta er tillbaka och se era visioner bli till verklighet.

Kontakta oss för utformandet av en skräddarsydd lösning som passar just er.Du kontaktar oss

Kontakta oss via mail eller telefon, alternativt kom in till vårt projektkontor.Vi tar fram ritningar

Baserat på era önskemål och behov återkommer vi med ritningar och offert.Vi renoverar

Det är dags för oss att utföra arbetet och göra era visioner till verklighet.Du blir nöjd

Grattis, ert projekt är nu slutfört och ni kan pusta ut och njuta av resultatet!

Snickeri Stockholm

Hyresgästanpassning

Ska ett utrymme byggas om till kontor eller ska någon annan hyresgästanpassning genomföras? Lövdals hjälper er med allt från första idé till färdig produkt. Vi skräddarsyr en lösning efter era behov och önskemål, sätter oss in i projektet och kan bidra med allt från ritningar och projektledning till bygg och finsnickeri. Kommunikation med snabb återkoppling och planera jobb så att de blir klara i rätt tid med högsta kvalité är lika naturligt som självklart för oss på Lövdals.

Snickeri Stockholm

Totalentreprenad

Totalentreprenad är tillvägagångssättet för er som vill ha en helhetslösning. Med projektledare och snickare i egen regi, samt samarbetspartners som representeras av samtliga arbetsgrupper för att kunna leverera fullständiga lösningar, tar vi hand om allt längst resans gång. Både projektering och utförandet av arbetet. Många väljer att använda sig av totalentreprenad när de ska bygga hus eller vindsvåning, men det går lika bra att använda när man ska bygga kontor eller göra andra mindre projekt. 

Ni kommer till oss med en idé ni vill ha hjälp med att genomföra. Vi kommer tillsammans överens om en tidsplan och en budget. Sedan tar Lövdals hand om allt, från början till slut. Svårare än så är det inte!

Snickeri Stockholm

Renovering

Har det blivit dags att renovera? Många kan tycka att det lätt blir övermäktigt eller att de inte besitter alla kunskaper som krävs. Vi på Lövdals är en byggfirma med spetskompetens inom projektledning, totalentreprenad och snickeri i Stockholm, vilket gör att vi både har intresset och kunskapen för att ta hand om renoveringen åt er! Flexibla och snabbfotade sätter vi oss in i projektet för att leverera högsta kvalitet i varje arbete vi tar oss för.

Vad vi gjort

Utvalda projekt

Kom igång

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss så berättar vi mer!

Behöver ni hjälp med snickeri?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatoriskt