Inreda kontor

Arkitekter & Inredare

Projektledning, totalentreprenad och finsnickeri, tillsammans kan vi inreda kontor och skapa miljöer där människor trivs.

Kontorsinredare

Inred drömkontor med Lövdals

Som kontorsinredare eller arkitekt gäller det att kunna förverkliga visioner och inte begränsas längst vägen. På Lövdals blandar vi nya metoder med beprövad teknik och skräddarsyr högkvalitativa lösningar efter just era behov. Vi utför både bygg och snickeri, samt erbjuder projektledning och samordning under bygg- och inredningsprocesser. Vi tillhandahåller högpresterande personal som håller ett stadigt tag om projektet som helhet, och samtidigt är omsorgsfulla och noggranna med detaljerna. Med hantverk i toppklass är Lövdals arkitektens och inredarens bästa vän.Du kontaktar oss

Kontakta oss via mail eller telefon, alternativt kom in till vårt projektkontor.Vi tar fram ritningar

Baserat på era önskemål och behov återkommer vi med offert och ritningar.Vi renoverar

Det är dags för oss att utföra arbetet och göra era visioner till verklighet.Du blir nöjd

Grattis, ditt projekt är nu slutfört och du kan pusta ut och njuta av resultatet!

Kontorsinredare

Finsnickeri

Sökandet efter det perfekta skåpet, platsbyggda bokhyllan eller stilfulla kontorsmöblerna kan vissa gånger kännas som ett evighetsjobb. Tillsammans med ett finsnickeri slipper ni letandet och kan istället skapa de optimala möblerna för alla rum. Med hjälp av Lövdals, ert finsnickeri i Stockholm, kan vi skapa miljöer som känns praktiska och personliga med finsnickeri som är både högkvalitativt och estetiskt tilltalande.

Inreda kontor

Produktions­ritningar

Bra ritningar är grunden till ett lyckat byggprojekt. Att ritningarna ska fungera rent byggnadstekniskt kan dock vara en utmaning. Vi skapar ritningar utifrån kundens önskemål och hjälper arkitekten och inredaren med ritningar efter produktionstekniska möjligheter. Vi undersöker och analyserar underlaget och ser till att ni får ritningar som fungerar i praktiken.

Vad vi gjort

Utvalda projekt

Kom igång

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss så berättar vi mer!

Behöver ni hjälp med snickeri?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatoriskt