Hyresgästanpassning

Hyresgästanpassning & bygga kontor

Att göra hyresgästanpassning eller bygga kontor i Stockholm ska inte vara svårt. Lövdals hjälper er med allt från idé till färdig produkt och nöjd hyresgäst.

Bygga kontor Stockholm

Lövdals, hyresgästanpassning i Stockholm

Hyresgästanpassningar gör man för att effektivisera användandet av en tom lokal, eller anpassa den efter den verksamhet som ska bedrivas där. Det kan t.ex. vara att man ska bygga kontor, lägenheter eller en butik, eller att planlösningen på annat sätt ändras för att anpassas efter hela eller delar av hyresgästens förfrågningar. Många gånger innebär en hyresgästanpassning att vi river den befintliga inredningen och bygger ny utefter kundens behov. En välplanerad hyresgästanpassning kan leda till en mer flexibel och användbar lokal för både nuvarande och framtida hyresgäster, vilket är en god investering som också kan medföra en värdegenerering för fastigheten. 

Lövdals hjälper er hela vägen, med allt från första idé till färdig produkt. Vi sätter oss in i projektet och kan bidra med allt ifrån projektledning och ritningar till bygg och finsnickeri, för att skräddarsy en lösning efter just era behov och önskemål. För oss är kommunikation med snabb återkoppling en självklarhet och vi planerar jobb så att de blir klara i rätt tid med högsta kvalitet.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan göra era visioner till verklighet!

Finsnickeri

Våra olika entreprenadformer

Vi kan hjälpa dig med din hyresgästanpassning, oavsett om du vill anpassa en planlösning för en butik, lägenhet eller bygga kontor i Stockholm med omnejd. Vi kan anpassa oss och arbeta i olika entreprenadformer beroende på era behov.

  • Delentreprenad innebär att någon annan har ansvar över totalentreprenaden och anlitar oss i en viss del av projektet. Om de t.ex. behöver hjälp med att lägg golv kan de anlita oss som en delentreprenad.
  • Totalentreprenad, där beställaren själv, alltså kunden, alternativt en projekt- eller inredningsfirma anlitar oss för att ta hand om allt från början till slut; projektledning, alla byggnationer och invändiga snickerier.
  • Specialsnickerileverans innebär att vi bara levererar finsnickerierna.Du kontaktar oss

Kontakta oss via mail eller telefon, alternativt kom in till vårt projektkontor.Vi tar fram ritningar

Baserat på era önskemål och behov återkommer vi med ritningar och offert.Vi renoverar

Det är dags för oss att utföra arbetet och göra era visioner till verklighet.Du blir nöjd

Grattis, ert projekt är nu slutfört och ni kan pusta ut och njuta av resultatet!

Kom igång

Kontakta oss för en offertförfrågan

Kontakta oss så berättar vi mer!

Behöver ni hjälp med snickeri?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatoriskt